Εγκυμοσύνη

35η εβδομάδα

Ανάπτυξη εμβρύου: Η ανάπτυξη του εγκεφάλου του εμβρύου σας αναπτύσσεται με γοργό ρυθμό. Το κεφάλι του μπορεί να είναι μεγάλο αλλά είναι ακόμα μαλακό ώστε να περάσει από τον στενό γεννητικό σωλήνα. Το μωρό σας συνεχίζει να κερδίζει βάρος  ενώ η ανάπτυξη ως προς το ύψος μειώνεται. Επίσης κερδίζει και αρκετό λίπος που θα το κρατήσει ζεστό και ασφαλές όταν θα βγει στον έξω κόσμο. Αν γεννηθεί πρόωρα πιθανότατα να καταφέρει να θηλάσει με κάποια ωστόσο προβλήματα.

Μέγεθος εμβρύου: 46 εκατοστά.

Βάρος εμβρύου: 2430 περίπου

Η μαμά: Ο ύπνος σας τα βράδια μπορεί να σας δυσκολεύει ακόμη περισσότερο από αυτήν την εβδομάδα και μέχρι να γεννήσετε. Μπορεί να ξυπνάτε πολύ συχνά κατά τη διάρκεια της νύχτας και να επισκέπτεστε το μπάνιο σας ή να νιώθετε άβολα με οποιαδήποτε στάση στο κρεββάτι σας! Υπομονή! Χρησιμοποιήστε αρκετά μαξιλάρια  προκειμένου να στηρίξετε τη μέση, την πλάτη και τα πόδια σας.

Tι είπαν για ‘μένα

ΑΝΑΤΟΛΗ ΖΑΡΩΤΙΑΔΗ
Σ' ευχαριστούμε ….για την ομορφιά που προσέθεσες σ' αυτήν την καταπληκτική μας εμπειρία!!!! ΣΤΑΘΗΚΕΣ σαν αξιόλογος επιστήμονας άλλα πάνω απ όλα ένας υπέροχος φίλος 2/5/99...
Δες όλες τις ιστορίες »

Ρώτησε ότι σε απασχολεί