Εγκυμοσύνη

32η εβδομάδα

Ανάπτυξη εμβρύου: Το μωρό σας μπορεί να χρησιμοποιεί τώρα και τις πέντε του αισθήσεις. Νιώθει πλέον σχεδόν όλον τον χώρο μέσα στη μήτρα και εξασκείται στο να ανοιγοκλείνει τα μάτια και να κάνει αναπνευστικές κινήσεις. Επίσης μπορεί να πιπιλίζει τον αντίχειρα του για λίγο. Με τη μεγαλύτερη  συσσώρευση  λίπους  κάτω από το δέρμα, πλέον το δέρμα δεν είναι διάφανο αλλά πιο αδιαφανές. Οι κινήσεις του αυξάνονται όσο έχει ακόμη χώρο μέσα στη μήτρα και εσείς το νιώθετε ακόμη περισσότερο.

Μέγεθος εμβρύου: 40 εκατοστά

Βάρος εμβρύου: 1800 γραμμάρια

Η μαμά: Θα νιώθετε το μωρό σας να στριφογυρίζει και να σας κλωστάει πολύ συχνά. Οι πόνοι στην πλάτη όσο παίρνετε βάρος κάνουν την εμφάνιση τους και εσείς μπορείτε να ανκουφιστείτε κάνοντας κάποιες ασκήσεις στο σπίτι ή σε κάποιον άλλον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο. Το all4mama.gr σας δείχνει τρόπους να γυμναστείτε με ασφάλεια στον δικό σας χώρο υπό την καθοδήγηση της γυμνάστριας μας. Δοκιμάστε τες και νιώστε πιο δυνατές και υγιείς.

Tι είπαν για ‘μένα

ΑΝΑΤΟΛΗ ΖΑΡΩΤΙΑΔΗ
Σ' ευχαριστούμε ….για την ομορφιά που προσέθεσες σ' αυτήν την καταπληκτική μας εμπειρία!!!! ΣΤΑΘΗΚΕΣ σαν αξιόλογος επιστήμονας άλλα πάνω απ όλα ένας υπέροχος φίλος 2/5/99...
Δες όλες τις ιστορίες »

Ρώτησε ότι σε απασχολεί