Εγκυμοσύνη

3η εβδομάδα

Συγχαρητήρια είστε 3 εβδομάδων έγκυος. Μετά την ωορηξία περίπου στα μέσα του κύκλο σας, ένα ωάριο γλιστράει στις σάλπιγγες και γονιμοποιείται από το πιο δυνατό σπερματοζωάριο που κατάφερε να νικήσει εκατομμύρια “ανταγωνιστές” του. Το γονιμοποιημένο ωάριο κλείνει και αρχίζει να διαιρείται, για να μετατραπεί σε μια μικροσκοπική μπάλα από κύτταρα. Το μέγεθος του είναι περίπου όσο το κεφάλι μιας καρφίτσας .Αυτήν την εβδομάδα η βλαστοκύστη όπως τώρα λέγεται αρχίζει την πορεία της από τη σάλπιγγα στη μήτρα όπου θα εμφυτευθεί για να μεγαλώσει.

Η μαμά: Μπορεί να παρατηρήσετε λίγες κηλιδες αίμα. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.  Στην πραγματικότητα είναι και από τα πρώτα σημάδια επιτυχίας! Σε κάποιες γυναίκες ξεκινούν κάποια συμπτώματα εγκυμοσύνης ενώ σε κάποιες άλλες αργούν λίγο ακόμη. Θυμηθείτε κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

Tι είπαν για ‘μένα

ΑΝΑΤΟΛΗ ΖΑΡΩΤΙΑΔΗ
Σ' ευχαριστούμε ….για την ομορφιά που προσέθεσες σ' αυτήν την καταπληκτική μας εμπειρία!!!! ΣΤΑΘΗΚΕΣ σαν αξιόλογος επιστήμονας άλλα πάνω απ όλα ένας υπέροχος φίλος 2/5/99...
Δες όλες τις ιστορίες »

Ρώτησε ότι σε απασχολεί